Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

GSP menja trasu "šestice"

GSP Novi Sad planira da od 1. aprila promeni trasu kretanja linije 6 koja vozi na relaciji Adice-Podbara, tako što će autobusi završavati put kod Riblje, umesto kod Kvantaške pijace, kako je to sada slučaj.

INTERVJU: Goran Višnjić - direktor ZIG-a

Direktor Zavoda za izgradnju grada Goran Višnjić odlučio se je da govori o tome šta je zatekao u Zavodu, šta namerava da učini u narednom periodu i kako namerava da postigne cilj - ujednačen kvalitet života u svim delovima grada.

Skupština Vojvodine ponovo vlasnik lista Dnevnik

Privredni sud u Novom Sadu presudio je da preduzeće Dnevnik Vojvodina pres (DVP) koje izdaje list Dnevnik, nema pravo na naslov, žig i logo tih dnevnih novina, niti ima izdavačka prava, već sva ta prava pripadaju Dnevnik holdingu.

Počeli Antićevi dani

Polaganjem venaca na grob Miroslava Antića, otpočeo je centralni dan manifestacije "Antićevi dani", koja je počela 12. marta u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima.

Načelnik radiologije pravosnažno osuđen za diskriminaciju

Vrhovni kasacioni sud potvrdio je presudu Apelacionog suda u Novom Sadu, kojom je načelnik Odeljenja za radiologiju Instituta za onkologiju Vojvodine Marko Erak pravosnažno osuđen za diskriminatorsko postupanje prema bivšoj zaposlenoj lekarki Vanji Karađinović.