Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Rebalansa gradskog budžeta (ne)će biti

Na dnevni red martovske sednice Skupštine grada, koja se održava u petak, nije uvrštena najavljena stavka rebalansa budžeta, budući da isplata odštete od 1,5 milijarde dinara ATP "Vojvodina" još uvek nije realizovana.

Ulaz na Štrand i ove godine 50 dinara

Cena ulaznica za Štrand ostaće ista kao i prošle godine što znači da će dnevna iznositi 50 dinara, dok će sezonska propusnica bez popusta koštati 1.045 dinara, a za đake, studente i penzionere 850 dinara.

Sajt od 290.000 evra niko nije ažurirao mesecima

Nakon pisanja pojedinih medija da podaci na engleskom jeziku na portalu za privlačenje stranih investitora www.novisadinvest.rs, na koji je iz gradskog budžeta 2011. potrošeno 290.000 evra, nisu ažurirani mesecima, sajt je jutros konačno osvežen.

GSP menja trasu "šestice"

GSP Novi Sad planira da od 1. aprila promeni trasu kretanja linije 6 koja vozi na relaciji Adice-Podbara, tako što će autobusi završavati put kod Riblje, umesto kod Kvantaške pijace, kako je to sada slučaj.

INTERVJU: Goran Višnjić - direktor ZIG-a

Direktor Zavoda za izgradnju grada Goran Višnjić odlučio se je da govori o tome šta je zatekao u Zavodu, šta namerava da učini u narednom periodu i kako namerava da postigne cilj - ujednačen kvalitet života u svim delovima grada.