Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Nova stranka: Politička scena u Srbiji bolesna

Jedan od osnivača stranke "Nova stranka" Zoran Živković izjavio je danas da je politička scena Srbije bolesna i da njeni akteri ne čine ništa korisno za Srbiju, te da je potrebna nova politička snaga koja će je izvaditi iz blata u kojem se sada nalazi.

Okanović: Mesto tragedije nepropisno obeleženo

Stručni tim Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, Komiteta za bezbednost saobraćaja i Auto-moto saveza Srbije utvrdio je da nije bilo odgovarajuće signalizacije na mestu autoputa Novi Sad-Beograd, na kom su se 22. i 23. februara dogodile saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba poginula a tri povređene.

Grad: Prinudna naplata ATP Vojvodine je pogrešna odluka

Gradske vlasti u Novom Sadu ocenile su danas kao "pogrešnu" odluku poverilaca ATP Vojvodine da krenu u prinudnu naplatu sredstava sa računa Grada Novog Sada i poručile da treba sačekati da se završi postupak revizije i konačna odluka Vrhovnog kasacionog suda.

Prijave DRI i protiv novosadskih funkcionera

Među 319 osoba protiv kojih je Državna revizorska institucija danas podnela prijave zbog nenamesnkog trošenja državnog novca tokom 2011. godine nalazi se i nekoliko bivših direktora preduzeća iz Novog Sada.

Građevinski inspektor kontrolisao Kontrast bez metra

Građevinski inspektor Veselin Kerac kontrolisao je diskoteku Kontrast samo jednom od 2006. godine, a kada je aprila 2010. konačno posetio ovaj lokal inspekcijski nadzor uradio je na osnovu slobodne procene, bez osnovnog alata za rad, poput metra.