Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

APOS: Sniziti cene namirnica za tri odsto

Asocijacija potrošača Srbije (APOS) saopštila je danas da cene pojedinih namirnica u različitim supermarketima u Novom Sadu osciliraju do 50 dinara i preporučila trgovcima da snize cene namirnica za tri odsto.

Srđanov: "Neću tužiti grad zbog smene"

Bivša načelnica prosvetne inspekcije Ljubica Srđanov, koju je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević nedavno bez obrazloženja smenio, neće zbog toga pokretati tužbu protiv grada.

Na narednoj Skupštini grada o ugovoru s ATP Vojvodina

Pravna komisija za ispitivanje ugovora o izgradnji nove autobuske stanice u Novom Sadu između Grada i ATP Vojvodina dala je svoje mišljenje i ono će se naći pred odbornicima na narednoj sednici Skupštine grada, izjavio je danas gradonačelnik Miloš Vučević.

Zelenilo će isplatiti spasioce

Spasioci koji su tokom letnje sezone brinili o bezbednosti posetilaca na Štrandu trebalo bi da dobiju zaostala dva honorara za avgust i septembar, čim na račun Zelenila stigne prvi novac.

DS traži smenu rukovodstva "Informatike"

Novosadski odbor Demokratske stranke zatražio je danas od gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da smeni direktora, upravni i nadzorni odbor JP "Informatika", zbog toga što je građanima "nametnuta obaveza plaćanja osiguranja".

Vrebalovu upućene telefonske pretnje

Potpredsednik Skupštine Vojvodine Milivoj Vrebalov izjavio je da je dobio anonimne pretnje telefonom i dodao da se ne plaši jer to nije "ni prvi ni poslednji put" u njegovoj političkoj karijeri.

DS: "Informatika" obmanjuje građane

Gradski odbor Demokratske stranke najoštrije je osudio "očitu nameru JKP "Informatika" da obmane građane i na nezakonit način stekne dobit od skoro 4,5 miliona eura".

Torbica novi pomoćnik gradonačelnika

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević promenio je jednog od četiri pomoćnika gradonačelnika. Umesto Dragana Dunčića koji je na funkciji bio tek oko dva meseca, na mesto pomoćnika za privredu imenovan je Bojan Torbica.