Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Đaci prvaci ponovo sa žutim maramama

Đaci prvaci će se ponovo prepoznavati po žutim maramama dok prelaze pešačke prelaze, a u tome će im pomagati saobraćajni policajci, koji će od 1. do 15. septembra biti prisutni u okolini svih osnovnih škola u Novom Sadu i prigradskim naseljima.

100 miliona dolara za modernizaciju rafinerije

Naftna industrija Srbije (NIS) uložiće više od 100 miliona dolara u modernizaciju Rafinerije nafte u Novom Sadu u kojoj će se proizvoditi bazna ulja, najavio je generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko.

Upravnik SNP odgovara sindikalcu

Upravnik Srpskog narodnog pozorišta Aleksandar Milosavljević kritikovao je Momčila Nenadovića, predsednika sindikata "Nezavisnost" u tom teatru, optuživši ga za nerad, laži i narušavanje ugleda pozorišta.

Čanak: Vojvodini potreban autonomistički front

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je Vojvodini potrebno stvaranje "autonomističkog fronta" i dodao da Vojvodini treba pomoć kroz internacionalizaciju pitanja njene autonomije u Srbiji.

Kraj ere demokrata 12. septembra?

Predstavnici koalicije predvođene Srpskom naprednom strankom uručili su danas zahtev za sazivanje vanredne sednice Skupštine Novog Sada zahtevajući smenu gradonačelnika Igora Pavličića.

Kacinu zabranjen ulaz na stanicu ATP Vojvodine

Uprava preduzeća ATP "Vojvodina" u reorganizaciji nije dozvolila da visoki evropski zvaničnik Jelko Kacin i bivši vlasnik te firme Ilija Dević uđu u njihove objekte – Međumesnu autobusku stanicu, servis za autobuse i upravnu zgradu.