Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Uskoro kol centar u Dečjoj bolnici

Iako je telefonsko zakazivanje pregleda za Dečju polikliniku trebalo da počne prošlog meseca preko kol centra Doma zdravlja, to se nije dogodilo, a iz bolnice poručuju da će osnovati sopstveni kol centar koji će krenuti sa radom od septembra.

Posustaju kamioni "Čistoće"

Do sporijeg odnošenja otpada, odnosno većeg gomilanja smeća oko kontejnera, moglo bi da dođe uskoro, ukoliko gradske vlasti  i rukovodstvo "Čistoće" nešto hitno ne preduzmu kada je reč o opravci i nabavci vozila ovog javno-komunalnog preduzeća.

Jedan polazak manje za Petrolend

GSP je saopštilo da od sutra smanjuje broj polazaka do akva parka Petrolend, pa će umesto u četiri termina, gradski autobusi iz Novog Sada do Bačkog Petrovca i nazad saobraćati u tri termina.

Čanak: Vruća jesen u Vojvodini

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je da će odluka Ustavnog suda Srbije o uskraćivanju dela nadležnosti Vojvodini izazvati tenzije i "vruću jesen u Vojvodini".

Beočin: DSS u koaliciji sa DS

Demokratska stranka Srbije zvanično je pristupila vladajućoj većini koju su posle majskih izbora u opštinskom parlamentu u Beočinu formirali Demokratska stranka, Socijalistička partija Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Romska demokratska stranka.