Autor: Beta

Zabava
15.05.2016.
19:10 > 19:53
Pobeda Ukrajine na Pesmi Evrovizije s pesmom o deportaciji Tatara s Krima u sovjetsko vreme predstavlja pobedu politike, ocenjeno je danas u Rusiji.
  • Pesma

    16.05.2016 11:29
    Nikakva
    Ne znam dovoljno istoriju da bih mogla da kometarišem tvrdnje, ali znam da pesma nije ni blizu najbolje. Mi dok smo gledali nismo je ni primetili, a još manje zapamtili.

  • Srbin iz Vojvodine

    16.05.2016 09:32
    Ocekujem za desetak godina bice lansirana prica da je Hitler sa svojom vojskom bio samo turista ... Sto se tice pesme brojke namecu da je 1944. posledica brojeva koji mu prethode ...
  • betmen

    16.05.2016 01:11
    @Grgolj

    Ajde, boga ti, objasni koja je svrha tvog komentara? Cemu to iznosenje besmislenih i netacnih "informacija"? Za pocetak, u Rusiji je 85% populacije slovenskog porekla, a u Moskvi je to blizu 95% (a 90% su Rusi). Al kada ti kazes da su Rusi u Moskvi upadljiva manjina, mora da je tako. kao i da ce broj muslimana premasiti broj Rusa. Pises besmislice samo ne znam iz kojih poriva.

    I da, ukrajinska pesma je djubre i pobedila je zbog politike.

    I sve ostale pesme su djubre.
  • Grgolj

    15.05.2016 21:37
    Ruja bi da propisuje šta će ko i o kome-čemu će pevati! Međutim, dotični je na takve teme osetljiv ne iz muzičkih razloga, već zato što je zabrinut jer je nacionalno pitanje u toj zemlje iz dana u dan sve izoštrenije. Na primer, broj muslimana će već za desetak godina dostići i premašiti broj Rusa. (Na ruskom državnom grbu se vide dve ruske krune s krstovima, a muslimanski muftija je na moskovskoj televiziji već javno i otvoreno zatražio da ostane samo jedna, a da se umesto one druge postavi polumesec. (U demokratskoj zemlji takav zahtev je razumljiv i legitiman.) Ima Rusija i sijaset drugih unutrašnjih problema, o kojima mi veoma malo znamo. A milionska prinudna raseljenost Tatara je priča za sebe. U Moskvi su Rusi upadljiva manjina... I tako to...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna