Autor: Blic

Zabava
13.09.2018.
07:06
Kina se zalaže za "kreativnije" domaće zadatke, ali pojedini ekstremni primeri izazivaju gnevne reakcije roditelja.
  • pakao svrbstan

    13.09.2018 19:39
    Sutra i u Srbiji, samo mi cemo da brojimo firme kupljene za dinar.
  • Laloš

    13.09.2018 11:12
    Pepeljuga na kineski način.
  • pa

    13.09.2018 09:12
    E sad, mislim da u Kini nemaju Google a ove provincije i sela nemaju internet. Nemaju para da idu u grad da bi koristili internet. Kina je ogromna i dosta njih je siromašno a nemaju ni internet. Što se tiče kamiona pirinča i sličnih stvari.. Kinezi drugačije gledaju na profesore,oni su za njih Bogovi. Samim tim, roditelji puno ulažu da udovolje tim učiteljima i nadtavnicima i njima ne pada na pamet da varaju. U tim ruralnim delovima postoji tradicija,verovanje da ako lažeš profesora možeš i da nadrljaš,tako da se tamo ne mulja sa učiteljima kao kod nas.. Još je u tim seoskim,siromašnim područjima sramota da neko slaže. U Srbiji je sasvim normalno lagati,otimati,muljati i krasti od pojedinaca i države. Vidi se da komentar o "snalaženju" i "pameti" potiče od osobe koja se lepo uklopila u srpski mentalitet..
  • 011

    13.09.2018 07:43
    Будалаштине
    Па тражи се да деца буду креативна...
    Изброје 100, или највише 1000 зрна, измере и срачунају колико би треба да буде тешко 100 милиона зрна, родитељи потроше уштеђевину, спакују товар у камион и довезу у школу, па нека "неко" тамо БРОЈИ ЗРНА ако жели! Директору школе судски пошаљу рачун...
    На интернету се могу наћи комплетне месечеве мене, што би неко дангубио ноћу и чекао месец, па још ако буде облачно...
    Ово је прича која треба да раздвоји малоумне од оних који знају (а и умеју и смеју) да користе мозак! Ако сте насели на то, робовласничке корпорацијије вас алаво чекају...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna