Autor: Klix.ba

Zabava
07.05.2019.
07:39
Od svih zanimljivosti u najnovijoj epizodi serije "Game of Thrones" nazvanoj "The Last of the Starks", većini gledalaca najviše pažnje privuklo je pojavljivanje čaše za kafu kompanije Starbaks u jednoj sceni.
  • Miloš

    07.05.2019 09:23
    "Od svih zanimljivosti"? Poslednja epizoda je izgledala kao leskovačka mućkalica koja sa zbrlja posle prvomajskih praznika od svega što se nije pojelo... Od onakve serije, da dođemo do ovoga, pa to je strašno... Ok, jeste da serija odavno ne prati knjige, ali makar da se konsultuju sa Martinom, pa da imamo makar neki pristojan kraj... Svelo se sve na najgoru moguću amerikanizaciju, sve mora da ima hepi end, sve mora da bude holivudska sapunjara... Strašno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna