Autor: RTS

Zabava
24.02.2021.
05:08
Peticiju da se glumac Džoni Dep vrati u franšizu "Pirati sa Kariba", to jest da u nastavcima reprizira ulogu kapetana Džeka Speroua, već je potpisalo pola miliona ljudi.
  • sjs

    30.07.2022 23:31
    ...
    ma filmu je pecat dao dzoni dep koji je znao da odigra kapetana dzeka., sta je bela ladja bez laneta ?
  • Samozvani kriticar

    24.02.2021 13:29
    Ja sam za to da se Dep vrati, ali koliko ima smisla nastavljati ovu fransizu? Bukvalno je kao cedjene suve drenovine, sami Pirati sa Kariba vec posle drugog filma u seriji postaju dosadni. Bolje da osmisle novu fransizu i da za nju postave Depa kao glavnog junaka.. to forsiranje nastavaka samo zato sto je original bio popularan mi ide stvarno na zivce...
  • pera

    24.02.2021 08:47
    ..
    Ja sam za to i da i snime zensku verziju pirata sa kariba, pa kad prodje kao i zenski ghostbusters i zenski suicide squad i zenski house of cards ubrzace Holivudu proces dolazenja iz dupeta u glavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna