Autor: Klix.ba

Zabava
30.03.2021.
09:09
Nakon ogromnog uspeha HBO-ovih adaptacija knjiga Džordža R.R. Martina iz serijala "Game of Thrones", ovaj pisac naučne fantastike potpisao je novi ugovor o razvoju nekoliko novih serija za HBO Max.
  • Lufthansa

    31.03.2021 16:06
    @dijasporac
    GRRM je pisac i naučne fantastike pored epske, vama je kao i većini poznat samo mainstrim deo njegovog opusa koji je inače mnogo širi i koji po broju SF dela nadmašuje epsku fantastiku. U sv sl umesto što snima milionske serije bolje bi mu bilo da završi životno delo kojo je počeo pre skoro 30 godina i još rasteže
  • Ja

    30.03.2021 21:23
    Oni koji ne čitaju epsku fantastiku nemaju pojma o čemu se radi. Vrlo lako je pomešaju sa bilo kojim žanrom na žalost. Dogadjaji, likovi, vreme, mesto, način razmišljanja likova u epskoj fantastici je drastično različit od naučne fantastike...
  • dijasporac

    30.03.2021 17:24
    George R.R. Martin nije pisac naucne fantastike nego epske fantastike, dva totalno razlicita zanra u knjizevnosti. Primer, Tolkin i Asimov nisu pisali u istom zanru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna