Autor: B92

Zabava
06.04.2021.
07:46
Na navode Elizabet Olsen da u "Srbiji nema šta da se vidi jer ta država postoji samo 13 godina" reagovao je i glumac Džon Čalis, legendarni Bojsi iz serije "Mućke".
  • Ђорђе Ивковић

    10.04.2021 15:41
    @Маринко
    "Заборавили сте само зашто су ти Срби (Пупин, Тесла, Вук Kараџић, Доситеј итд.) били успешни - зато што су сви редом отишли из Србије"

    Пупин и Тесла су отишли из Аустроугарске а не из Србије. Такав груб lapsus memoriae се догађа кад је човеку мозак испран, па заборави и како је опанке дрешио.
  • Nikola

    07.04.2021 12:06
    Najbolji
    Odgovor Marinku

    Pa nas vekovima ubijaju i pljačkaju i ne zna se kad će prestati. Prvo Turci pa sad Amerika i Evropa a izgleda i Kina kreće. Protiv nas rade i naša vlast i spoljni neprijatelj i stvaraju takvu atmosferu da je nemoguće bilo šta dobro veliko postići u Srbiji. Ali za to nije kriv narod nego oni koje sam pomenuo. Mi treba da budemo srećni što uopšte postojimo. Jedini recept je promena marionetske vlasti i isterivanje stranih lopova a domaćima suditi. Ali tu treba i da podnesemo veliku žrtvu. Da li ste spremni na to?
  • Marinko

    07.04.2021 10:07
    @Nikola
    Nikola says: "Nemamo se čime hvaliti??! Pa da nije bilo Srba, Ameri i Evropa bi i dalje živeli pod svećom."

    Zaboravili ste samo zašto su ti Srbi (Pupin, Tesla, Vuk Karadžić, Dositej itd.) bili uspešni - zato što su svi redom otišli iz Srbije da nešto nauče u evropskim školama, a neki se nikad nisu ni vratili u Srbiju! Ovo je nepobitna činjenica, koju svako može da proveri, ako ume da čita i otvori nešto drugo osim Fejsbuka.
  • Ranko

    07.04.2021 10:05
    Njena izjava je na nivou deteta iz zabavišta koje je tek naučilo da čita i povezuje elementarne činjenice. Po njenoj logici ni ne postoje Srbi stariji od 13 godina :)
  • Nikola

    07.04.2021 08:47
    Najbolji
    Nemamo se čime hvaliti??! Pa da nije bilo Srba, Ameri i Evropa bi i dalje živeli pod svećom. Išao bi čikica pred mrak i ručno vatrom palio lepetrike po ulici. Da nije bilo Srba, ne bi bilo ni struje! Ne bi bilo ni Apola. Ne bi bilo ničeg. 20 zemalja medju kojima i najjače zemlje sveta 1999. nas napadne i mi izdržimo 3 meseca. I sa neba i sa kopna. Pa da napadnu bilo koju zemlju 20 ostalih najjačih gotova bi bila za 1 dan! Sport nema potrebe ni da pominjem. Imamo 6mil stanovnika a tako veličanstveni!
  • monti pajton

    06.04.2021 17:59
    Flying circus
    Pre 13 godina, 2008.,osnovan je sns. Ima ovde jos takvih koji misle da je te godine nastala Srbija, a svi mi od pre smo strani uticaj. Dakle, ova nesretna vuna je samo rekla ono sto su njoj rekli dok je gostovala u prestonici.
    Bojsi je svakako nas covek :-D; a starleta i njihovih mudrosti nam je pun salas!
  • stereotipi

    06.04.2021 10:03
    Pitam se zašto Srbi, kao superiornog obrazovanja, pameti i poznavanja istorije za njih malih, beznačajnih i udaljenih zemalja... u toj svojoj beskonačnoj pameti žive kao jedan od najsiromašnijih i najzaostalijih naroda u Evropi.

    Greška je širiti neproverene informacije, što je ona učinila, ali je i greška busati se u grudi i hvaliti našom pameću i našim obrazovnim sistemom, kad se nemamo čime hvaliti.
  • Damir Krnić

    06.04.2021 09:05
    Hvala mu na tome! Svako iole pametan bi se prvo informisao o onome o čemu priča a ne ko ova guska! Ali ajde, od amerikanaca smo već navikli da im opšte obrazovanje nije jača strana! Nego, brinu me neki naši klošari koji nište ne preduzimaju da joj začepe gubicu i spuste je na zemlju iako imaju znanje a i mogućnosti za to!
  • Holivud

    06.04.2021 07:56
    Jos jedna holivudska praznoglavka, Bojsiju svaka cast..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna