Zabava
28.03.2022.
08:54 > 15:51
U kontekstu ovog obraćanja imao sam neke druge ideje, a onda je u subotu ujutru stigla grozna vest da je preminuo Taylor Hawkins, bubnjar benda Foo Fighters.
  • Rock

    29.03.2022 09:31
    @Darko
    Probaj da odsviras bilo koju pesmu Foo Fighters-a. Nece biti da je bas tako kako si napisao. Zvuci pitko i jednostavno, ali je njihova muzika izuzetno bogata.
  • Nemanja

    28.03.2022 19:03
    @ Darko
    RIP Taylor

    Darko, većina ljudi koji dele tvoje stavove će sve svoje "mlade, eksperimentalne projekte" da ispljuju prvom prilikom kad mrdnu iz svog šora i svirki za (jedno) mlako pivo...
    Lemmy, Keith Richards, Dio, Iggy Pop...to su definicije RnRa baš zbog godina i trajanja. Rocker se ne postaje tako što se neko "penzioniše" pa upadneš na njegovo mesto. Na ovom svetu nikad više neće postojati jedan Motorhead, iako je "mesto upražnjeno" već 7 godina...
    Lepota RnRa je upravo u tome što u njemu ima mesta za svakog, starog ili mladog, alternativnog ili mejnstrimera.
    "Support music, not rumours"
  • Panker

    28.03.2022 14:00
    Previse rano je otišao...RIP
  • Jovan

    28.03.2022 13:06
    rock'n'roll
    Odlican komentar @Darko, FooFighters je komercijano smece, to nije rock'n'roll, nego pop rock, mozda ima po koja ok pesma, ali ima mnogo boljih i autenticnijih bendova od FooFightersa. A rock'n'roll energija je nesto sto ide protiv nacela ovog glupog sveta u kome zivimo!
  • ZOZONE

    28.03.2022 13:01
    Procitah da je pretio da ce raskrinkati farmakoi mafiju, a onda je naprasno umro. Vodio zdrav zivot, a policija se potrudila da saopsti da razmatraju da li je overdozirao. Katastrofa sta se radi.
  • Bela

    28.03.2022 12:35
    @Darko
    Nije los komentar samo sto si zaboravio da ponudis
    alternativne Band-ove koji ce zameniti "Dinosauruse".
    U osnovi dobre Rock muzike jeste "3-4 akorda" i dobar tekst. To je Istorija i nikada se nece promeniti!
    Pokusavas li to da umanjis znacaj, recimo The Rolling Stones-a ?
    Ili The Doors-a ?
    Prebaci se malo na Klasicnu muziku cije Vrednosti nisu promenjene ni do danas i Uzivaj !
  • Darko

    28.03.2022 10:57
    Penzioneri u koznim jaknama
    Po meni je sasvim u redu da rok muzika predje u "underground" i plovi ispod "radara" popularnog interesovanja. Rok se kao takav vec duzi niz decenija fosilizovao (uz povremene zanrovske trzavice), a u mestu ga drze dinosauri koji nikako da odumru. Za revitalizaciju nisu potrebni neki Dejv Grolovi koji obrcu 3-4 ista akorda i se*endaju o masnom zvuku i dobrim starim vremenima kao pokvarene ploce. "Elitu" ovde upravo predstavlja uska klika pretezno americkih smaraca koji odbijaju da prihvate da ih je vreme pregazilo. Kada se ta "velika imena" konacno penzionisu mnogi mladi, eksperimentalni projekti ce dobiti priliku da zasijaju. Gitarska muzika nije mrtva, samo izgleda i zvuci dosta drugacije nego pre pedeset godina, kako je i red.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna