Autor: Index.hr

Zabava
04.05.2022.
12:46
Kraljica Elizabeta II ima pripremljene govore za velike događaje, a među njima je i onaj koji će održati ako dođe do Trećeg svetskog rata.
  • BZV

    06.05.2022 02:44
    ...let it be ....
    "Nikada nisam zaboravila tugu koju sam osećala dok sam tog kobnog dana 1939. godine slušala svog oca (Džordž VI) kako govori da je počeo Drugi svetski rat. Nisam ni slutila da ću jednog dana i ja morati da kažem isto. Međutim, kakvi god užasi nas čekali, sve ono što nam je pomoglo da sačuvamo svoju slobodu već dva puta tokom ovog veka ponovo će nam pomoći da preživimo.
    CITIRAM....
    Svi znamo da se sada suočavamo s opasnostima većim nego što su ikada bile (da li je tako?). Neprijatelj nije vojnik s puškom ni avijatičar koji leti iznad naših gradova i sela, već zloupotrebljena tehnologija, koja ima smrtonosnu moć(sa kojom VI baratate).

    Zbog toga je moja poruka vama jednostavna. Pomozite onima koji ne mogu sami sebi pomoći (pa ćete im VI reći kao treba ....), budite uteha usamljenima i beskućnicima (dok Vas MI naoružavamo!?!). Neka vaša porodica pruži nadu onima kojima je ona potrebna (bez nas ...nikako drugačije). Dok se zajedno borimo protiv zla(VAS?), pomolimo se za svoju (NAŠU)zemlju i ljude dobre volje(koji podržavaju nas), gde god bili. Bog (je VELIKI) vas (osudio) blagoslovio."
  • Vanjka Stanjka

    04.05.2022 15:10
    bez naslova
    Svako stoji sa svoje strane istine, a ona je negde na sredini... uvek bila. Ko pobedi, njegova istina, jel' tako nekako beše, Vaše Veličanstvo?
  • ruska

    04.05.2022 14:06
    propaganda
    i agitprop na delu u komentarima. vidi se da pratite ruske propagandiste kao sto ste pratili ovdasnje vec 3 decenije i vise.
    Tuzno je samo sto je jedina poruka istih tih ruskih i bila "mi cemo u nebo a oni neka crknu". Dakle, ni nade ni nicega nego "nagrada" u "nebo" sve sa blagoslovom KGB-a, pardon kirila.
    Ne volim kraljicu, britance, monarhiju kao instituciju smatram zlom, ali ovako ostrascene rusofile i ruske agente ne mogu da podnesem. to je specijalni nivo ljigavosti, gadosti i otpadnistva iz roda ljudi.
  • aga

    04.05.2022 13:47
    koga
    zanimaju najveći fašisti , izrabljivači , lopovi , ubice...
  • Gvozden

    04.05.2022 13:35
    Bako
    Mozes da ga zguzvaz I obrises rektum.
  • misko

    04.05.2022 13:34
    misko@gmail.com
    bojim se da ga nece imati ko da cuje.
  • B

    04.05.2022 13:04
    V
    Taj govor je zastario...iz prostog razloga sto ga nece stici procitati ako pocme...bajj bajjj London
  • Бранислав

    04.05.2022 12:57
    Британска краљица је највеће зло...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna