Autor: Beta

Zabava
17.09.2022.
22:29 > 22:58
Netfliks je pre nešto više od decenije na tržište televizijskih sadržaja uveo ogromnu promenu.
  • Haha

    18.09.2022 20:16
    Nyetflix
    Ako mene pitaš, nyetflix je odavno čabrirao. Sve serije zbog kojih sam počeo da ga koristim sklonjene su na druge platforme posle sezone ili dve. Zatim niz nepopularnih poteza kao podizanje cene u sred pandemije kad su svi bili i ovako okovani za ekrane i dodatna pretplata za svaki drugi uređaj u okviru paketa. Ako i ovo urade, zabit će si poslednji čaval u ljes jer se još jedino po tome razlikuju od mora drugih streaming platformi i onda nemam više niti jedan razlog da ga ne odjavim kao i hbo, i ostanem samo na amaconu.
  • Posmatrač

    18.09.2022 19:17
    Kraj?
    Meni se čini, da ako nastave ovako, na vidiku je kraj Netflixu. Ja sam jedan od onih mnogih koji su otkazali servis nakon fodinu i po dana korištenja. Jedan od razloga bio je što nemaju dovoljno titlova za naš region, a drugi je što nas tretiraju kao manje vredne korisnike i nude daleko slabiji izbor nego na tržištu USA, a za iste novce. Držim da će biti mnogo veći broj onih koji će tek da otkažu.
    Generalnio šteta, jer im je produkcija odlična, ali bojim se da su sami krivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna