Autor: Index.hr

Zabava
24.10.2022.
06:51
Finale prve sezone HBO-ove serije "Kuća zmaja" procurilo je na internet, a kompanija je za to okrivila distribucijskog partnera u Evropi, Bliskom istoku ili Africi.
  • Grof Sekereshi

    24.10.2022 08:25
    Meni ova serija posle GoT deluje nekako prazno i bez akcije, promasaj. Verovatno zato sto producentski par Benioff i Weiss ne ucestvuje u stvaranju House of the Dragons, vidi se da su oni bili dusa GoT, ono sto je donelo prevagu na kvalitetu serije

    Inace njih dvojica rade na novoj seriji po romanima Liju Cisina, Problem 3 tela. Verovatno buducem megahitu Netflixa jer hajp koji vlada oko tih romana i samog Cisina odavno nije bio vidjen. Cak su se u snimanje serije pokusali umesati i americki senatori zbog politickih stavova Cisina u vezi kineske unutrasnje politike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna