Autor: Tanjug

Zabava
10.11.2022.
12:30
Reditelj Stiven Spilberg je ocenio je da je pandemija bila trenutak kad su se holivudski filmski studiji više okrenuli prikazivanju filmova na internet platformama umesto u bioskopima.
  • biciklistkinja

    23.02.2023 14:33
    Joco
    Uvek su ljudi jeli kokice! Ti si samo mator
  • Joca

    10.11.2022 12:46
    U bioskop sam prestao da idem još dok je Arena bila Arena, a Jadran... pa nije bio zamandaljen.

    Kokice, šuškanje, grickanje pijenje ... u čemu je problem? Da li se pre filma svi izgladnjuju danima kako bi mogli da 120 minuta provedu jedući? o.O

    U problem opšte nekulture (upotreba mobilnih telefona, neprestano razgovaranje, podizanje nogu na naslone sedišta pred sobom) i slične mediokritetske aktivnosti neću ni da zalazim.

    O cenama ulaznica neću ni da počnem da raspravljam... Jer čak i da mogu da priuštim bioskop jednom ili dva puta nedeljno, u isti ne bih išao zbog gore navedenog.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna