Autor: Index.hr

Zabava
18.12.2022.
13:51
Dugoočekivani nastavak Avatara, "Put vode", privukao je hiljade ljudi u bioskope kako bi videli film koji je nastajao 13 godina.
  • pobogu

    18.12.2022 18:29
    "Nadamo se da "Avatar: Put vode" neće kod gledalaca izazvati iste probleme."


    Nije film Avatar doneo depresiju, nego nasa realnost, svet u kojem zivimo. Avatar nam je samo otvorio oci u sta smo se pretvorili, kakvi smo postali, sta smo uradili planeti na kojoj zivimo. Najvise od svega, Avatar je opomena da negde debelo gresimo i ako tu gresku ne promenimo nasa civilizacija ce nastaviti da se urusava i izumire. Opomena da osvestimo i odbacimo nasu pohlepu, a vratimo se duhovnosti. Duhovnost nema bas nikakve veze sa religioznoscu i crkvama, duhovnost je avatarski odnos prema zivotu, prema planeti, prema flori i fauni, prema roditeljima, prema partneru, prema prijateljima, prema hrani..........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna