Autor: Index.hr

Zabava
26.03.2023.
11:11
Finska, najsrećnija zemlja na svetu, poklanja besplatna putovanja u tu zemlju na četvorodnevni kurs finske filozofije i životne ravnoteže.
  • Aleksej

    22.03.2024 07:37
    Xexe
    Ako bi but bio u jednom smeru onda mi kurs ne bi ni trebao :D
  • Cicka

    28.03.2023 13:47
    Na satavak komnetara : Da im se navrze pola skotova ovog sveta za poslednjih sto godina kao sto su na nasu Srbiju pitanje je prvo kakva bi im drzava izgledala a sto se tice naroda bili bi svi poluludi , nisu za dzaba rekli da su Srbi najizdrzljiviji narod na SVETU . Izdrzacemo sve skotove i bicemo srecni u inat i srecniji od njih .
  • Cicka

    28.03.2023 13:05
    Ne moze narod biti srecan ako joj drzava nije srecna a da li je nasa Srbija srecna , bila bi da je ne tuku, ne truju, ne zanovetaju uradite ovo uradite ono, ne oduzimaju joj protivpravno njene svetinje, teritorije, ljude joj kinje, ne kradu je a tek ako dodju fondovi investicioni nadrljace i ona i narod u njoj , sinoc 27.03.23.g. u jednoj emisiji prof. Perisic , mislim da je on iz RS imao je dobre predloge i lepo je pricao , svi su bili dobri ali on nekako ponajvise. Sta treba drzavi da bi bila srecna , prvo cistoca, higijena, razlicitosti ljudi koji zive u njoj, razlicita arhitektura da bude i sama kao muzej ovamo dzamija, tamo crkva, onamo katolicka crkva, tamo Tursko ovamo Austrogarsko, onde Becko, a ponajvise seljacko nase srpsko , da ima sve sto je lepo na oko , lepo za usi , lepo za nos , kazem lepo za usi , kakvih melodija i pesama mi imamo a muzika je jedna od stvari koja cini ljude srecnim , melodija je ta , postoje neki muzicki urednici koji ne umeju da pustaju sa melodijom lepom i skladnom pesme , pustaju nesto sto kreci, pisti , ne znam ko ima dade urednistvo, e tako kao sto je melodija u muzici takva treba da bude i drzava , sve lepo da tece , bez prepreka .............recimo imate pesmu Mito bekrijo pa tu je sve lepo u njoj i reci i melodija , tako imamo jela gde se sve lepo slaze jedno sa drugim, restorane, parkove, ali postoji jos jedna stvar na kojoj se mora insistirati a to je tacnost i preciznost u svim oblastima , zatim ......... .
  • budalaštine

    26.03.2023 13:37
    Da li pravo da budu srećni imaju samo stanovnici već najsrećnijih zemalja ili da se prijave mogu državljani afrike i centralne azije ili ne daj bože rusi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna