Autor: Euronews Srbija

Zabava
28.11.2023.
07:55
Da li sreća može da se kupi? Za većinu ispitanika jednog novog istraživanja u Americi, odgovor je "da", ali po visokoj ceni.
  • Марко

    29.11.2023 05:53
    Све је релативно
    Нажалост,постали смо, или бар, живимо у потрошачком друштву где се без новца не може. Некима су припритети у животу другојачији,али оптет, без тог проклетог новца -неоствариво!
    Не може све да се купи- "И богати плачу", али може много да помогне у социјалној сигурности, плаћања рачуна итд. Нажалост, без, проклетог новца, ништа! Сада је само питање, коме је колико потребно у философском смислу. Ја се лично не бих бунио да ми "Са неба падне" седмица на лото-у али "Нема 'леба без мотике"!
  • Orko

    28.11.2023 10:46
    @Zemlja Cudesa
    Apsolutno niste u pravu. Kada ne znas odakle i kada ti sledeci dinar dolazi, to itekako utice na blagostanje. Jedino sto tada stvara srecu je sigurnost koju danas samo novac da obezbedjuje.
  • Nenad

    28.11.2023 09:46
    Nenad
    Sa parama može sve jedino smrt nemozes izbeci! I bolest je lakša kada imaš para jer nerazmisljas treba ovaj lek ili neki deo organa kao i samo lecenje jer imaš da platis! Dok sam život sa parama ti omogućuje kvalitet i neodricanje od bilo čega i to je sreća! Covek je sam nametnuo materijalno u zivotu i svako ko negira tako nešto laze! I bogati placu i tuguju ali to je ususkanije i blaže od onog ko nema para i prezivljava! Na zalost bez para nema kvalitetnog života uprkos svim religijama koje propovedaju suprotno i raznim filozofijama Itd.ali i oni zive od para!!!
  • Zemlja čudesa

    28.11.2023 09:07
    Sve je relativno
    Zavisi ko kako definiše sreću... Nekome je sreća da ima novi "mercedes", nekome da bude mudar - svako prema svojoj pameti. Sreća se svakako ne može kupiti novcem jer ni oni koji već imaju gomilu para nisu srećni - samo su gramzivi, hoće još para i veći deo života provode drhteći da im neko ne uzme novac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna