Novosadski informativni portal 021

Radio 021

Radio 021- 92,2 MHz

Radio 021 je i prema poslednjem istraživanju agencije Ipsos Strategic marketing, koje je obuhvatilo celu 2020. godinu, ostao najslušanija lokalna radio-stanica u Novom Sadu sa najviše publike iznad 25 godina starosti i ukupno je druga najslušanija stanica u Novom Sadu u svojoj ciljnoj grupi koja važi za najpoželjniju kod najvećeg broja oglašivača.

Istraživanja slušanosti radio-stanica pokazuju da 021 ima izrazito veliku publiku u Novom Sadu jer su uzeti rezultati na nivou nedeljnog dometa (ispitanici odgovaraju na pitanje koje su stanice slušali tokom nedelje) kako bi se lakše uočila brojnost i konstantnost.

Slično je bilo i 2019. godine.

 

Radio 021 se čuje u regionu južne Bačke, delovima srednje Bačke, srednjeg Banata i Srema, a ima daleko najveći uticaj na javnost Novog Sada i okoline.

Zašto bi se oglašavali na Radiju 021?

    • Radio 021 najviše slušaju zaposleni, višeg obrazovanja, viših prihoda i starosti od 25 do 54 godine.

    • Marketing tim Radija 021 može kreirati optimalni media plan koji odgovara Vašim potrebama i marketing strategiji. Pratimo tok kampanje i brinemo da ona bude efektivna i uspešna. Naš zadatak je da informišemo publiku, probudimo im želju za vašim proizvodima ili uslugama, i da ih pokrenemo na akciju - da ih dovedemo u vašu radnju, na vaš sajt...