Novosadski informativni portal 021

Radio 021

Radio 021- 92,2 MHz

Radio 021 je prema istraživanjima agencije Ipsos Strategic marketing već nekoliko godina najslušanija lokalna radio-stanica i ukupno druga najslušanija stanica u Novom Sadu i okolini u svojoj ciljnoj grupi.

Na frekvenciji 92,2 MHz okuplja se najviše publike iznad 25 godina starosti koja važi za najpoželjniju kod najvećeg broja oglašivača.

Ovo pokazuju zbirni rezultati istraživanja koja su obuhvatila celu 2019, 2020. i 2021. godinu, što dovodi do zaključka da Radio 021 ima izrazito vernu i stabilnu publiku na teritoriji koju pokriva frekvencijom.

Na tabeli je prikazan prosek rezultata slušanosti za poslednje tri godine kako bi se lakše uočila brojnost i konstantnost.

Radio 021 se čuje u regionu južne Bačke, delovima srednje Bačke, srednjeg Banata i Srema, a ima daleko najveći uticaj na javnost Novog Sada i okoline.

Zašto bi se oglašavali na Radiju 021?

    • Radio 021 najviše slušaju zaposleni, višeg obrazovanja, viših prihoda i starosti od 25 do 54 godine.

    • Marketing tim Radija 021 može kreirati optimalni media plan koji odgovara Vašim potrebama i marketing strategiji. Pratimo tok kampanje i brinemo da ona bude efektivna i uspešna. Naš zadatak je da informišemo publiku, probudimo im želju za vašim proizvodima ili uslugama, i da ih pokrenemo na akciju - da ih dovedemo u vašu radnju, na vaš sajt...