Održan peti "Networking Day - poslovni susreti"

U organizaciji Irene Lalić, pod sloganom "Od preduzetnika do kompanije" održan je peti po redu događaj NetWorking Day - Poslovni susreti u Beogradu.
Pred više od stotinu posetilaca govorili su preduzetnici, ali i menadžeri iz uspešnih kompanija poput  Telekoma Srbija i Societe Generale Banke i predstavnica Privredne Komore Srbije, Branislava Simanić, sekretar Sektora za preduzetništvo Borko Crnogorac.
 
Direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća Telekoma Srbija govorio je o tome kako "poslovanje u oblaku" odnosno MTS Cloud servisi mogu da olakšaju i unaprede poslovanje malih kompanija i preduzetnika i smanje troškove.
 
Borko Crnogorac, pozvao je sve učesnike događaja  da posete novootvoreni Premium Biznis Centar u Beogradu, prvi u nizu od planiranih nekoliko u Srbiji, koji preduzetnicima  i vlasnicima malih preduzeća omogućuje savetovanje i besplatno testiranje MTS servisa. Posebno iznenađenje za sve prisutne bila je dodela tableta Lenovo Yoga3 10 wifi koji je on uručio mladom i persepktivnom veb dizajneru Stefanu Beriću.
 
Branislava Simanić pozvala je sve aktuelne i buduće preduzetnike da se jave Komori i da se uključe u aktivnosti kojima Privredna Komora Srbije podržava domaće preduzetištvo i najavila nastavak podrške preduzetnicima u Srbiji i u narednim godinama. Posetiocima su se obratili i preduzetnici Sanja Đorđević, vlasnica lanca prodavnica sportske  garderobe Velvet Sport iz Smedereva i Vladimir Marinković, direktor uspešne porodične kompanije Sunce Marinković iz Kragujevca, prenevši svoja iskustva u građenju uspešnih kompanija.  
 
Biljana Pešić, direktorka prodaje u sektoru za mali biznis Societe Generale banke i ukazala na probleme u komunikaciji na relaciji banka-preduzetnik i posavetovala sve poslovne korisnike bankarskih usluga da imaju “svog bankara” i sa njim razviju dugoročan odnos uzajamnog poverenja. 
 
Nakon zvaničnog dela večeri, posetioci, kojih je bilo najviše iz Beograda, ali i iz drugih krajeva Srbije – Novog Sada, Svilajnca, Kragujevca, Nove Pazove, Ivanjice su se upoznavali i družili, razmenjivali iskustva u poslu i prema njihovim reakcijama, iz petog Networking Day-a nastaće mnoge kvalitetne poslovne saradnje.
 
Networking Day – Poslovni susreti je događaj koji okuplja preduzetnike i sve druge zainteresovane za poslovne teme, razmenu znanja, poslovnih iskustava, umrežavanje i inspiraciju za pokretanje vlastitog posla. Sledeći događaj u Beogradu očekuje se početkom naredne godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.