Na dobošu Mišeluk - Gornja Kamenica i još 21 vojni kompleks širom Srbije

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 22 vojna kompleksa i osam poslovnih prostora koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije, među kojima je i Mišeluk - Gornja Kamenica u Novom Sadu.
 Na dobošu Mišeluk - Gornja Kamenica i još 21 vojni kompleks širom Srbije
Foto: Pixabay
Na spisku su: klub vojske u Beloj Crkvi, skladište Sajmište u Mladenovcu, kompleks Sremčica u opštini Čukarica, vežbalište Kličevac u Valjevu, skladišta Grkljan u Zaječaru, kasarna Dobočas u Irigu, skladište Vila Katarina u Knjaževcu, strelište Iline vode u Kragujevcu kao i skladište Mira u Leskovcu.
 
Prodaju se i skladišta Medoševac u Nišu i Vinarce u Leskovcu, kompleksi "Alibegovac-Karagač" i Mišeluk - Gornja Kamenica u Novom Sadu, kao i kompleks Bukovac u Petrovaradinu i skladište Paragovo u Novom Sadu.
 
Ponuđeni su i skladište Chirikovac u Požarevcu, kompleks u Petrovcu na Mlavi, skladište Barice u Raškoj, vežbalište Ssikara u Somboru, kao i vojni kompleksi Stanišin rid i Vlasina u Staroj Pazovi i kasarna u Staroj Pazovi.
 
Prodaje se i osam poslovnih prostora, po četiri u Beogradu i Novom Beogradu.
 
Ponuđena imovina prodaje se u vidjenom stanju i kao jedinstvene celine bez prava kupaca na reklamaciju, a rok za podnošenje pisanih ponuda je 15 dana.
  • Logi

    19.05.2019 19:21
    mašala cena
    Po oglasu bi se reklo da je početna cena za zemljište u Kamenici 20 evra po kvadratu.
  • /

    18.05.2019 12:41
    /
    navali narode na m2, are i hektare, na magacine, bunkere, nadstrešnice i stražarske kućice; dok traje sniženje, odreši kesu kad ti država daje jedinstvenu i neponovljivu priliku da se ogazdiš, pomozi sirotoj državi da smanji manjak u kasici, da i ona ne ode na doboš
    http://www.rdi.gov.rs/doc/oglasi/Oglas1705.pdf
    jer rupa je budžetska tolika da joj se dimenzije ne mogu pouzdano proceniti pod naletom hiperaktivnih ušlemovanih, ukrznovanih, premalanih i ustoličenih visokopozicioniranih političara eksperata za biznis duing
    http://www.rdi.gov.rs/oglasi.php
  • pa kako to

    17.05.2019 22:51
    povecanje i smanjenje odjednom
    stvarno mi nije jasno gde će da boravi ta naša vojska kad sve prodajui gde će da stane to oruzje koje se kupuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija