Novi Fijatov terenac mogao bi se proizvoditi u Kragujevcu

Globalni šef brenda Fijat, Olivije Fransoa, otkrio je da ta kompanija radi na porodičnom terencu sa sedam sedišta koji će se verovatno proizvoditi u Srbiji, objavio je danas italijanski internet portal Clubalfa.it.
Novi Fijatov terenac mogao bi se proizvoditi u Kragujevcu
Foto: Pixabay
Ovaj krosover model će se verovatno proizvoditi u srpskoj fabrici, zajedno sa obnovljenim Fiatom 500L s novim hibridnim motorom i potvrđenim benzinskim motorima "Firefli", izjavio je Fransoa.
 
Planovi Fijat-Krajsler automobila (FCA) zasnovani su na zahtevu da se ova kompanija uključi u trku električnih automobila što se smatra ključem za oživljavanje torinske marke, navodi portal.
 
FCA ima fabriku u Kragujevcu, a kako je objavljeno, svoj brend na evropskom tržištu planira da osnaži nizom novih modela automobila.
  • Jaa

    14.08.2019 13:42
    Srafciger tehnologija
    Nemam nista protiv sklapanja nego protiv lose tehnicke kontrole i lezilebovica na obe strane
  • Dejan

    13.08.2019 18:16
    Posao
    Jos jedna laz,nece se proizvoditi nego sklapati ! Razlika je jako velika !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija