Dojče banka: Od kraja 2018. banka na Mauricijusu ne vodi račune klijenata

Krajem 2018. godine Dojče banka je vratila svoju licencu za rad na Mauricijusu i od tada ne vodi nijedan račun za klijente u ovoj zemlji, potvrdila je za N1 Dojče banka u Frankfurtu.
Dojče banka: Od kraja 2018. banka na Mauricijusu ne vodi račune klijenata
Foto: Pixabay
Kako navodi N1, prema odgovorima koji su dostavljeni njihovoj redakciji iz sedišta Dojče banke u Frankfurtu, u decembru 2020. godine nije moglo da bude transakcija po računima klijenata u njenoj banci na Mauricijusu.
 
"Iz pravnih razloga Dojče banka ne može da komentariše nijedan potencijalni ili postojeći odnos sa klijentom. Na kraju 2018. godine Dojče banka je vratila svoju dozvolu za rad na Mauricijusu i od tada se u toj zemlji ne vodi nijedan račun za klijente", rekao je portparol Dojče banke, prenosi N1.
 
Ministar finansija juče je rakao da dokumentacija koju su objavile Večernje novosti je samo vrh ledenog brega, a na osnovu koje se tvrdi da predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, na računu Dojče banke na Mauricijusu ima 5,7 milona evra. Izvod je, prema navodima iz priloženih dokumenata, datiran na 12. decembar 2020. godine.
 
Đilas je na današnjoj konferenciji za novinare najavio podnošenje krivičnih prijava zbog, kako je istakao - falsifikovanja dokumenata sa ciljem da se obmane javnost.
  • Boris

    21.03.2021 14:32
    Gospodo botovi,

    Nijedna banka ne daje stanje na računu svog klijenta. Svakom ko je pismen je ovo poznato, osim krezuboj ekipi koja glasa za psihopatu.

    Neko će za ovo krivično da odgovara jednog dana. Zato su i poturili anonimnu "novinarku" iz Novosti da obnaroduje ovu neistinu.
  • Zoki

    20.03.2021 23:08
    Mauricijus
    Šta radi policija, ova agencija za pranje novca, bia, cia i ostali ako novinari rade njihov posao, još ovaj iz agencije za pranje novca gostuje na Tv i nešto komentariše sram ih bilo..
  • Srpska politika

    19.03.2021 16:43
    Mamino nevinasce...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Koja država EU je najzaduženija?

Javni dug zemalja Evrozone je na kraju četvrtog tromesečja 2023. godine pao sa 89,9 odsto u prethodnom kvartalu na 88,6 odsto, objavio je Evrostat.

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.