Jelena Trivan na čelu Mtel-a?

Jelena Trivan će u narednih deset dana biti imenovana za generalnog direktora Telekoma Srpske (Mtel), umesto Marka Lopičića koji je na ovoj poziciji od juna 2016. godine.
Jelena Trivan na čelu Mtel-a?
Foto: Medija centar Beograd
To saznaje portal Capital, koji se bavi ekonomijom, navodeći da će Upravni odbor Mtel-a izabrati Trivan za naslednika Lopičića do sredine septembra.
 
Nakon više od 14 godina boravka u Banjaluci, Lopičić će, kako nezvanično saznaje Capital, biti angažovan na drugim pozicijima u okviru Telekoma Srbije, gde je i počeo karijeru 2000. godine na poslovima zastupanja u Sekretarijatu za pravne i opšte poslove, a potom i kao šef Službe za normative i kontrolu u Direkciji za budžet i kontrolu, a kasnije i šef Službe za pravnu podršku u Direkciji za usluge.
 
Jelena Trivan je od 2015. godine direktorka i glavna i odgovorna urednica Službenog glasnika, a od 2018. godine je i predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije. 
  • ljilja

    03.09.2021 19:08
    Kad se docepas vlasti , ne pustas je ni po cenu zivota. I rodjenog oca bi prodali za mrvicu vlasti.
  • Zeleno pliva

    03.09.2021 18:34
    neki drugi film
    E moj Borise lepo napreduju ovi tvoji saradnici, za njih nema zime. Inace Borisa nije zavrnuo mislim u politici, samo onaj ko je zurio na autobus ili jos bolje brzi voz....
  • Nena

    03.09.2021 14:13
    Izdaja je uvek najbolji biznis

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija