Carina: Prva elektronska licitacija za prodaju oduzete robe 30. marta

Uprava carina Srbije saopštila je da će 30. marta biti održana prva elektronska licitacija za prodaju oduzete robe za koju se može prijaviti od danas.
Carina: Prva elektronska licitacija za prodaju oduzete robe 30. marta
Foto: Pixabay
Navode da se, u skladu sa idejom potpune digitalizacije poslovanja, uvodi nov način prodaje trajno oduzete robe i to isključivo putem interneta.

Zainteresovani za učešće na prvoj e-licitaciji mogu od danas da se prijave na sajtu Uprave carina OVDE.

Opšti uslovi prodaje robe, kao i korisničko uputstvo takođe su dostupni na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja" OVDE.

Rok za prijavljivanje učesnika i uplatu kaucije za učešće je petak, 25. mart.

  • David

    23.03.2022 17:12
    Ozbiljno pitam
    Da li mogu i fizička lica da učestvuju ako mogu kako da se registruju neki link samo što pre zaboravite na mene NE dajem JMBG broj ni da mi platite (traže prilikom registracije) upravo sam našao link
  • David

    23.03.2022 17:06
    Ozbiljno pitam
    Da li mogu i fizička lica da učestvuju ako mogu kako da se registruju neki link samo što pre
  • Pera

    22.03.2022 23:19
    2 od 3 iPhone XS sa te licitacije imaju ukljucenu opciju "Find my iPhone", sto bi znacilo da ih neko trazi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Ruski sud zaplenio imovinu tri banke

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

"Esprit" bankrotirao u Nemačkoj

Poznati trgovački lanac Esprit podneo je zahtev za bankrot na sudu u Diseldorfu, javlja časopis TextilWirtschaft, prenosi Slobodna Dalmacija.

Povećane devizne rezerve Srbije

Bruto devizne rezerve zemlje su na kraju aprila iznosile 25,1 milijardu evra, što je najviši nivo krajem meseca od 2000. godine, od kada se prate podaci na taj način.