Sa tržišta će biti povučeno 59.000 Tesla vozila

Nemačka agencija za bezbednost saobraćaja saopštila je da će sa tržišta biti povučeno više od 59.000 vozila na električni pogon "Tesla".
Sa tržišta će biti povučeno 59.000 Tesla vozila
Foto: Pixabay
Vozila se povlače zbog greške u sistemu za pozivanje službi za vanredne situacije.
Sa svetskog tržišta će biti povučeni modeli "Ipsilon" i "Tri", ali nije precizirano koliko je vozila sa greškom registrovano u Nemačkoj.
U saopštenju se navodi da greška u softveru dovodi do prekida poziva osmišljenih da odmah automatski kontaktiraju Službe za vanredne situacije u slučaju teže nesreće. 

Teme

Tesla
  • Z

    03.07.2022 20:00
    22
    naravno, smece upakovano sa sjajnu vrpcu..a svaba nesretni pod ucenama pristao da otvore fabriku..eee zali boze sve nas, kuda ovaj svet ide..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.