Suđenje između Tvitera i Ilona Maska u oktobru

Sudski proces po tužbi kompanije Tviter protiv Ilona Maska, zbog njegovog otkazivanja ugovora o preuzimanju vrednog 44 milijarde dolara, trebalo bi da počne u oktobru.
Pokušaji Maska da odloži suđenje nisu urodili plodom.
Kako javlja CNBC, Tviteru je odobren zahtev za ubrzan sudski postupak.
Sudija Ketlin Mekormk u Delaveru donela je presudu o ubrzanom petodnevnom suđenju, koje će se održati u oktobru, nakon saslušanja sprovedenih putem telekonferencije.
 
Tviter traži da Mask realizuje kupovinu te kompanije, shodno dogovoru vrednom 44 milijarde dolara uprkos tome što je najbogatiji čovek na planeti odustao od ugovora, tvrdeći da Tviter izbegava da mu dostavi tačne podatke o broju lažnih profila i neželjenoj pošti na toj društvenoj mreži.
  • rale

    21.07.2022 07:24
    Nisam neki ljubitelj Maska a ni Tvitera, ali Musk je uspeo lepo da ih upeca kao somove na bućkalo.
  • Rotkvarija

    20.07.2022 12:36
    Kupi pa proveravaj
    Nemaš pare...onda ništa.
    Balansero.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.