Mask demantovao da će otpustiti zaposlene u Tviteru

Ilon Mask je danas demantovao izveštaj Njujork tajmsa da planira da otpusti radnike zaposlene u kompaniji Tviter pre početka sledećeg meseca kako bi izbegao da im isplati plate.
Odgovarajući korisniku Tvitera na pitanje o izveštaju, Mask je napisao "Ovo je laž".
Nakon što je kompanija promenila vlasnika, najviši šefovi firme otišli su iz nje, među kojima su i izvršni direktor, predsednik i šef finansija.
"Njujork tajms" je tokom vikenda objavio da je Mask naredio smanjenje radnih mesta u Tviteru i da će do otpuštanja doći pre 1. novembra, kada je trebalo da radnici dobiju udeo u kompaniji kao glavni deo svojih plata.
 
Na6+kon što je demantovao izveštaj Njujork tajmsa o otkazima, Mask je tvitovao snimak ekrana naslova lista o tome i link ka, kako navodi, "sajtu za koji se zna da objavljuje lažne vesti".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Šta stoji iza "turbo uzleta" Pro Tenta?

Iako je Pro Tent na kraju 2022. godine imao više od 8.600 radnika, najveći broj njih samo je formalno zaposlen u ovom preduzeću, a suštinski radi u Elektroprivredi Srbije.

Srbija nasuprot svetskog trenda

Nema države koja se ne hvališe najboljim kompanijama, stoga se i prave liste najvećih, bilo prema ukupnom poslovnom prihodu, bilo prema profitabilnosti.