Zaposlenima u Tviteru Mask zabranjuje rad od kuće

Ilon Mask je u svom prvom mejlu zaposlenima u Tviteru rekao da više neće dopuštati rad od kuće i da očekuje da su bar 40 sati nedeljno u kancelariji, prenosi Bloomberg News.
Zaposlenima u Tviteru Mask zabranjuje rad od kuće
Foto: Pixabay
Mask, multimilijarder koji je pre samo dve nedelje preuzeo društvenu mrežu za 44 milijardi dolara, otpustio je polovinu zaposlenih i nekoliko direktora, te najavio niz novih mera, poput uvođenja naplate od osam dolara za plavu verifikacionu oznaku.
Mask je zaposlenima rekao da želi da Tviter pola prihoda dobija od pretplate, navodi se u izveštaju Bloomberg-a.
Kada je Tviter u martu ponovno otvorio kancelarije, zaposlenima je rečeno da mogu i dalje raditi od kuće, ako to žele.
 
Maskov potez odražava njegovu politiku i u drugim kompanijama - SpaceX-u i Tesli, u kojima zaposleni takođe moraju da najmanje 40 sati nedeljno budu u kancelariji.
  • Ja

    11.11.2022 00:02
    Kako je to glupo. Mogao je prvo da zabrani rad od kuce pa bi mu 50% radnika dalo otkaz. Sada ce ostati bez radnika ili ce mu ostati manje nego sto je planirao. Za genija, dosta je glup.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija