Ovo su nove cene goriva, važiće do 20. januara

Objavljene su nove cene goriva koje će važiti narednih sedam dana.
Ovo su nove cene goriva, važiće do 20. januara
Foto: 021.rs
Litar evrodizela će od danas od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama maksimalno koštati 195 dinara za litar, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 164 dinara za litar.

Dakle, cene su ostale nepromenjene.

Vlada Srbije obnovila je uredbe i odluke o naftnim derivatima i gasu, tako da je važenje Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte produženo do kraja januara.
 
"Kako bi se omogućilo nesmetano snabdevanje tržišta derivatima nafte i očuvao standard građana, Vlada Srbije donela je odluku o privremenom smanjenju iznosa akciza na pojedine derivate nafte za 10 odsto", saopšteno je iz Vlade.
  • Web Queen

    13.01.2023 15:28
    Cene goriva danas- U Hrvatskoj i Makedoniji benzin u obe zemlje 150 dinara, dizel u Hrv 169 a u Mkd 153 din, i još uvek čekamo da ga iko od novinara priupita kako je to moguće...
  • Posmatrač

    13.01.2023 14:09
    Sada sledi
    Očekivano pojeftinjenje struje zbog pojeftinjenja goriva, a nakon toga i talas pojeftinjenja svega ostalog jer su pojeftinili gorivo i energenti.
    Jel tako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija