Gordana Deranja, Zlatko Komadina i grad Bjelovar dobitnici priznanja PRO PR Awards

Dobitnici prestižnog priznanja PRO PR Vision Manager su Gordana Deranja, predsednica uprave Tehnomonta i, po prvi put predstavnik javne uprave, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina.

Ovogodišnje priznanje Vision City pripada gradu Bjelovaru.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodele nagrada u kojem pobednike nominuju i četiri svetske komunikacijske organizacije: International Public Relations Association (Međunarodna organizacija za odnose s javnošću) - IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje) - ICCO, The Public Relations and Communications Association (Organizacija za odnose s javnošću i komunikaciju) - PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašćeni institut za odnose s javnošću) - CIPR. 
Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran je na dodelu priznanja pojedincima, ne projektima, a u ovom procesu nagrađivanja dobitnici priznanja ne uplaćuju nikakva financijska sredstva.
 
Priznanja PRO PR Awards dodeljuju se još u kategorijama: PRO PR Infigo Awards za poseban doprinos razvoja struci, integrisanih komunikacija, a ovogodišnji dobitnik priznanja je Toni Tomašek, direktor Publicis Grupe, Slovenija, te PRO PR GLOBE Awards pojedincima iz industrije odnosa s javnošću, ukupno njih 25, iz 12 zemalja, biće uručena kao i ostalim dobitnicima unikatna umetnička dela studenata Akademije primenjenih umetnosti u Rijeci, kao i priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager, koja dobijaju gradovi i pojedinci iz država u kojima se organizuje konferencija. 
 
Svečano uručenje priznanja održaće se u sklopu međunarodne PRO PR konferencije 5. maja.
 
Obrazloženje nagrada: 
 
Grad Bjelovar
 
"Grad Bjelovar u poslednjih nekoliko godina sprovodi projekte koji osiguravaju gradu pozitivan publicitet, a samim tim otvaraju mnoge mogućnosti za razvoj, život i omogućavaju njegovim stanovnicima, turistima, kroz pozitivne komunikacijske poruke, nove mogućnosti za suživot. Najavom projekata, ostvarenjem obećanih te onih koji su u toku, grad Bjelovar zaslužuje titulu PRO PR GLOBE Award Vision City. 
 
PRO PR konferencija organizuje se svake godine u drugoj državi te, u skladu s pravilnikom, ovo priznanje pripada gradu iz države u kojoj se organizuje ova konferencija. Gradovi kojima je uručeno ovo priznanje su: Maribor, Pula, Varaždin, Kotor, Šibenik, Novi Sad, Mali Lošinj, Žalec i Trebinje."
 
Gordana Deranja
 
"Kao predsednica grupe Tehnomont te, u sklopu dugogodišnjeg angažmana, na različitim funkcijama unutar Hrvatske udruge poslodavaca jasno je prepoznala važnost i ulogu transparentnog komuniciranja. Predstavljala je kroz svoje poruke ne samo sebe, svoju kompaniju, već i poslala jasnu poruku drugim menadžerima, a posebno ženama o važnosti komunikacija. 
 
Zahvaljujući tome, u medijskom prostoru objavljene su i prate je samo pozitivne priče i poruke. Kroz njene inicijative i ideje pokrenuti su brojni postupci unutar Hrvatske udruge poslodavaca, industrije, a pre svega njene kompanije. Najbolji dokaz tome je što je na čelu grupe Tehnomont od 1995. godine."

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.