Nove cene goriva: I dizel i benzin jeftiniji tri dinara po litru

Objavljena su nove cene goriva za narednih sedam dana.
Nove cene goriva: I dizel i benzin jeftiniji tri dinara po litru
Foto: 021.rs
Cene goriva na pumpama u Srbiji biće od danas u 15 sati niže tri dinara, evropremijum BMB 95 će maksimalno koštati 175 dinara po litru, umesto 178 dinara.
Evrodizel će koštati najviše 182 umesto 185 dinara. Cena evrodizela za poljoprivrednike ostala je ista, 179 dinara za litar. Te cene će važiti do sledećeg petka u isto vreme.
Organizacija zemalja izvoznica nafte (OPEK) i njeni članovi najavili su smanjenje proizvodnje nafte od ovog meseca, pa se prognozira rast cene tog energenta.
  • cokanj

    06.05.2023 09:57
    Pljačka
    Razlika od makedonije 55din. Otimači.
  • Map

    05.05.2023 22:50
    Jos uvek je to na odnosu dizela u Hrvatskoj preskupo za 30 din po litri

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.