Goran Knežević u odboru direktora NIS-a, dao ostavku u Ziđinu

Bivši ministar privrede Goran Knežević imenovan je za nezavisnog člana odbora direktora Naftne industrije Srbije (NIS).
Dan nakon imenovanja u odbor direktora NIS-a, Knežević je podneo ostavku na mesto člana Nadzornog odbora kompanije Ziđin Koper iz Bora, piše Nova ekonomija.
Knežević je u Nadzornom odboru Ziđin Koper bio od novembra 2021. godine.
Rešenje kojim je Knežević postavljen za člana odbora direktora NIS-a registrovano je u Agenciji za privredene registre (APR) 10. jula ove godine.
 
Knežević je na mestu nezavisnog člana zamenio bivšeg ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Čepurina.
 
Čepurin je obavljao dužnosti ambasadora Rusije u Srbiji do juna 2019. godine, a narednog meseca je imenovan za nezavisnog člana odbora direktora NIS-a.
 
Knežević je i u periodu od 2014. do 2017. godine bio član odbora direktora NIS-a.
 
Od 2016. do 2020. godine bio je na mestu ministra privrede, a od jula 2012. do avgusta 2013. godine je bio ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivede.
  • ima ko pamti

    25.07.2023 12:47
    Prvo je bio ministar poljoprivrede pa su ga sklonili dok oni sa 2 grama mozga zaborave. Kako je krenuo ima šanse da stigne Rasima po broju funkcija za koje nije stručan a na kojima je bio.
  • Žedni Zrenjaninac

    22.07.2023 13:08
    Ovo je najomraženiji lik u Zrenjaninu. Zbog samo njemu znanih razloga Zrenjanin nema zdravu česmovaču, koči obilaznicu, meša se u završetak izgradnje bolnice, menja trasu autoputa, zabole ga za gradska jezera, baš ga briga za Motel za koji je bio zadužen, hvali se da je osnovao Dane piva... Njegova dostignuća su "afalotoksin", građevinska mafija, pun sef para "demokratske stranke", bezbroj nekretnina, vladar Banata iz senke...
  • Neko

    21.07.2023 11:09
    Krivi smo mi
    Samo jasi, grabi sebi, ko sisa narod.
    Gladan si i zedan....
    E moji glupi narode!
    Nekad su bogati bili zaduzbinari, ostavljali narodu da ima korist.
    Danas grabez i korupcija, bitange gde god se okrenes

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.