Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" i sledeće godine

Ministar finansija Siniša Mali potpisao je ugovore sa dobitnicama dva stana u Beogradu, izvučenim u petom kolu drugog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" i sledeće godine
Foto: 021.rs
Najavio je nastavak nagradne igre naredne godine.
Mali je potpisao ugovore sa Ivom Raičević iz Beograda, koja je osvojila trosoban stan na Novom Beogradu u Bloku 63 i sa Mirjanom Marković Pašić iz Obrenovca, dobitnicom četvorosobnog stana na Novom Beogradu.
On je rekao da je u nagradnoj igri podeljeno 10 stanova, ali da je najvažnije da se podigla svest građana o tome da treba da uzimaju fiskalne račune.
 
Za igru je stiglo 285 miliona računa. 
  • Dragan

    19.11.2023 01:05
    Aj
    Državna pljačka.A da kupite nešto za neku bolnicu,neko dete ?Ovde učestvuju u 90% trgovci.Sve mislim da stara,polu slepa osoba skenira račune.Ne davati novac za ovu mafijašku igru kao i one za vaučere za odmir.Ne miže se zajednički budžet koristiti za odabrane.Koji je dmisao igre ?
  • Gradjevinac

    18.11.2023 21:44
    Možda...
    "Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" i sledeće godine.."
    - Možda i hoće ako ostanete na vlasti...
  • Mik

    18.11.2023 14:08
    Negde sam procitao u vestima da je upravo ovaj dobitnik ukucao oko 160.000 (!!) fiskalnih racuna tokom ove igre. To samo znaci da je doticni na izvoru fiskalnih racuna ili ima svoj dućan. Nemoguce je da neka normalna porodica bas toliko racuna napravi.
    Drugo, bolje bi bilo da dele i neke manje vredne nagrade, manje stanove i sl, odnosno da ih bude više

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.