I dalje pokušavaju da "upecaju" privrednike: U zamenu za 4.800 dinara upisaće ih u nebitnu bazu

Agencija za privredne registre (APR) saopštila je da se ovoj agenciji prethodnih nedelja javilo više korisnika koji su prijavili da su primili dopis i uplatnicu na iznos od 4.800 dinara.
I dalje pokušavaju da "upecaju" privrednike: U zamenu za 4.800 dinara upisaće ih u nebitnu bazu
Foto: Pixabay
Kako je navela Agencija, taj novac traži se za upis u "Poslovnu bazu", a sve to nema veze sa APR-om.
Agencija sprovodi postupak registracije, odnosno upisa u Registar privrednih subjekata, u skladu sa zakonom, tako da privredna društva i preduzetnici imaju obavezu da budu upisani samo u zvanični registar koji vodi APR.
Upis u druge baze podataka, koje vode privredna društva i ostala pravna lica u zemlji, dobrovoljan je, navedeno je u saopštenju.

Teme

APR
  • Karen

    20.05.2024 13:56
    npr
    Firma od poverenja.
  • Sto

    20.05.2024 05:52
    @Ṣ̌iki
    Pa druze, svi imaju uvid u podatke APR-a, i ti i ja. To nisu tajni podaci
  • Шики

    20.05.2024 00:25
    Ово је криминал
    А одакле дотичнима подаци предузетника, кад их има само АПР ?! Мени је летос стигло исто, књиговођа ме спасила да не платим овај порез на будале.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija