Anđelković: U Pošti Srbije počela isplata prvog dela zarade iz dobiti za 2023.

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković izjavio je da je to javno preduzeće počelo danas isplatu prvog dela zarade iz dobiti za 2023. godinu i time ispunilo obećanje dato zaposlenima.
Anđelković: U Pošti Srbije počela isplata prvog dela zarade iz dobiti za 2023.
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju, "na sastanku sa direktorima radnih, regionalnih radnih i područnih jedinica iz cele zemlje i predstavnicima poslovodstva, kojem su prisustvovali i predstavnici sindikata, kao zajednički zadatak istaknuta je borba za uspeh kompanije i bolji položaj zaposlenih, te unapređenje uslova rada i saradnje sa korisnicima, poboljšanje kvaliteta usluga i mreže poslovnica i dostavnih vozila".

Anđelković je naveo da je "Pošta Srbije, s obzirom na najrasprostranjeniju mrežu poslovnica i dostavnu flotu, pouzdanu i brzu uslugu, najbolji i najsigurniji partner i građanima i privredi".

"Pošta Srbije apsolutno je konkurentna na nacionalnom tržištu, a u narednom periodu radiće se na povećanju njene konkurentnosti, kvaliteta usluga i privlačenju novih klijenata, jer primarni cilj i interes svih strana treba da bude uspeh kompanije", rekao je Anđelković.
  • Вендета

    21.05.2024 16:16
    ПТТ
    Само смо тебе Баки чекали
  • Pera Ždera

    20.05.2024 23:45
    Radite nešto
    Za početak sortirajte i isporučite desetine hiljada paketa koji kasne mesecima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija