Radošu Bajiću nagrada "Pavle Vuisić" za životno delo

Glumcu Radošu Bajiću dodeljena je nagrada "Pavle Vuisić" za životno delo, saopštilo je danas Udruženje filmskih glumaca Srbije.
Odlukom Predsedništva Udruženja filmskih glumaca Srbije, Bajiću je priznanje pripalo za "izuzetan doprinos umetnosti glume u domaćem igranom filmu i njemu sličnim medijima".
 
Nagrada se sastoji od plakete sa likom Pavla Vuisića, delo vajara Milorada Tepavca, monografije i dokumentarne filmske storije o dobitniku.
 
Po tradiciji, nagrada se uručuje u Nišu na otvaranju Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma - "Filmski susreti".
  • Prsan

    17.08.2018 22:32
    Nemam reci
    Pavle se prevrce u grobu.
  • Dane67

    17.08.2018 15:12
    Molim?
    Kakvo zivotno delo? Za raznorazne Sekule I babe koje se cesljaju? Ili za jednu od najdosadnijih serija svih vremena? Ili zato sto se uclanio u SNS?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.