Nastavak mjuzikla "Mamma mia"

Američka glumica Amanda Sejfrid, koja se proslavila ulogom u filmu "Mamma Mia!", izjavila je da je u pripremi nastavak ovog velikog hit mjuzikla. "Vode se ozbiljni razgovori o snimanju drugog dela", izjavila je 23-godišnja glumica koja je u filmu igrala zajedno sa Meril Strip, Pirsom Brosnanom i Kolinom Firtom.

"I dalje će to biti muzika grupe ABBA, inače to ne bi bilo to", kazala je ona, dodavši da ne bi nikada pristala da snimi nastavak bez Benija Andersona i Bjorna Ulveusa, dvojice bivših članova i autora pesama ABBA.

Mjuzikl "Mamma Mia!", koji sadrži veliki broj numera legendarne švedske pop grupe, ostvario je ogroman uspeh 2008. i zaradio više od pola milijarde dolara.

 

  • Andro

    27.10.2009 04:21
    ...
    ... koji se dobro prodaju.
  • Stari Grad

    26.10.2009 11:50
    Zaboga! Pa sad su počeli da snimaju nastavke i loših filmova! XD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.