Rimejk Ubistva u Orijent ekspresu

Britanski glumac Dejvid Sačet, koji se proslavio ulogom Herkula Poaroa u popularnoj TV seriji snimljenoj po romanima Agate Kristi, ponovo će glumiti belgijskog detektiva, u rimejku filma "Ubistvo u Orijent ekspresu". Sačetu će ovo biti 65. put kako glumi slavnog detektiva. Poznati glumac ovu ulogu igra već 21 godinu.

Film, koji prati Poaroovo putovanje od Istanbula do Beograda, na kom rešava ubistvo američkog biznismena, snimaće se u Londonu i na Malti, ali se zasad ne zna kada će biti prikazan. U glumačkoj podeli su, pored Sačeta, i Ajlin Etkins, Barbara Herši, Semjuel Vest i Hju Bonevil.

Roman Agate Kristi, objavljen 1934, prvi put je ekranizovan 1974. Tada su glavne uloge tumačili Albert Fini, Loren Bekol i Šon Koneri.

Britanska televizija ITV naručila je osam novih filmova po romanima Agate Kristi. U četiri od osam filmova Dejvid Sačet igra legendarnog belgijskog detektiva Herkula Poaroa, dok će se u preostala četiri Džulija Makenzi pojaviti u ulozi mis Marpl.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.