Sajam knjiga u Beogradu u septembru i trajaće jedan dan duže

Sajam knjiga, najveći događaj kulture u Beogradu, Srbiji i regionu, održaće se od 11. do 19. septembra na Beogradskom sajmu pod sloganom "Povratak napisanih", rekao je danas Tanjugu gradski sekretar
Sajam knjiga u Beogradu u septembru i trajaće jedan dan duže
Foto: Pixabay
Kako je Karl precizirao, održana je sednica Odbora Sajma knjiga, zatim i sastanak s predstavnicima izdavača.
 
"Odlučili smo se za mesec dana raniji termin u septembru da bi manifestacija prošla što komfornije za izlagače, učesnike i posetioce. Verujem da će konstruktivnim pristupom, zajedničkim radom i zalaganjem svih, Sajam knjiga biti uspešan i da će utabati put i za ostale tradicionalne manifestacije Beogradskog sajma", napomenuo je Karl.
 
On je naglasio da će ovogodišnji Sajam knjiga biti održan na tradicionalan način uz učešće izlagača i publike i poštovanje aktuelnih epidemiloških mera.
 
"Novinu predstavlja produženje trajanja manifestacije za još jedan dan, pa će 65. Međunarodni beogradski sajam početi u subotu, umesto u nedelju i trajaće devet dana, od 11. do 19. septembra. Zemlja počasni gost je Rumunija", rekao je Karl.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.