FOTO: Zanimljive aplikacije za nalaženje partnera za koje još niste čuli

Želite da upoznate nekog ko voli istu hranu kao vi? Ili delite isti ukus za enterijer?

Ove preference nisu odlučujuće, ali u zabavi možete da pronađete partnere koji zaista dele iste ukuse kao vi. To je sada postalo veoma lako i samo na klik od vas.

Seamlust

Ova aplikacija sparinguje vas na osnovu omiljenih jela. Na primer, ako stalno naručujete plodove mora u restoranu, ili volite određeni dezert, ukucajte ove preference u aplikaciju i ona ce pronaći ljude koji vole isto što i vi.

Air bae n' bae



Ova aplikacija spaja ljude koje zanima dekoracija. Ako volite beli nameštaj, kožne stolice ili jednostavne oblike, možete pronaći osobu koja voli isto ili slično. Ako želite da upoznate nekog ko ima drugačiji ukus, jednostavno pretražite šta druge rade i vole i bićete prijatno iznenađeni (i inspirisani).

Hear & Now



Muzika spaja ljude, a ako želite da upoznate nekoga s istim muzičkim ukusom poput vašeg, ova aplikacija će vas kroz omiljene izvođače upoznati i možda spojiti.

Xpress



Bitno vam je gde partner živi? Xpress ce vas spojiti s ljudima koji se kreću na istim relacijama u gradskom prevozu i tacno locirati u kojim delovima gradova se kreću. Tako ćete znati da li imate šansi kod partnera koji možda živi veoma blizu vas, a da se ranije niste upoznali.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija