VIDEO: Predstavljen Sonijev telefon za selfije

Kompanija Soni predstavila je svoj novi pametni telefon "Xperia XA Ultra", koji su kreirali kako bi korisnici mogli da prave "idealne" selfije.
Najjači adut ovog telefona je upravo srednja kamera od 16 megapiksela, koja se može koristiti i u uslovima slabe svetlosti. Ova kamera ima optičku stabilizaciju slike, ali i blic. Iako je prednja kamera već sama po sebi bolja nego kod većine pametnih telefona, Soni "Xperia X" će imati zadnju kameru od 21,5 megapiksela.
 
Pored odlične kamere, iz kompanije se uzdaju i u samu bateriju telefonu koja može da traje i po dva dana. Telefon ima 3 gigabajta RAM-a, kao i 16 gigabajta interne memorije koju je moguće proširiti uz pomoću memorijske kartice. Takođe, tu je i ekran rezolucije 1080 piksela.
 
Prodaja ovog telefona će početi u julu, biće dostupan u beloj, crnoj i zlatnoj boji, a cena još uvek nije poznata.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija