WhatsApp omogućio iOS korisnicima slanje poruke u offline modu

WhatsApp je upravo objavio novu nadogradnju aplikacije koja donosi nekoliko interesantnih funkcija korisnicima iOS platforme.
Ažuriranje nije dostupno na bilo kojoj platformi osim iOS, ali bi ga trebalo očekivati uskoro širom svih uređaja. Glavno poboljšanje uključeno u nadogradnju je dodatak nove funkcije koja omogućava korisnicima da pošalju poruku čak i kada nemaju konekciju. 
 
Na primer, ukoliko nemate konekciju, napišete poruku i kliknete na send. Naravno, poruka će ostati na čekanju sve dok ne budete povezani na bežični ili mobilni internet. 
 
Pored ove funkcije, WhatsApp je odlučio i da redizajnira ekran korišćenja skladištenja, pa će korisnici sada moći da upravljaju internom memorijom svojih telefona tako što će obrisati pojedine vrste poruka, posebno video poruke. 
 
Na kraju, uz najnoviju verziju WhatsAppa za iOS, korisnici mogu da pošalju do 30 fotografija ili video fajlova odjednom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija