Facebook će od juna emitovati svoje serije

Facebook će od sredine juna početi da emituje svoju TV seriju.
U početku će biti pokrenute dve sezone različitih serija od po 12 epizoda, a citirajući više izvora upoznatih sa dešavanjima, Biznis insajder izveštava da je Facebook dao zeleno svetlo da se počne produkcija više televizijskih serija. 
 
Facebook navodno u ovom trenutku sprema dve serije, od kojih će jedna biti dužeg trajanja i visokobudžetna, slična konvencionalnim TV serijalima kakve gledamo danas na televiziji, dok će druga biti jeftinija i epizode će trajati do deset minuta a nove bi bile objavljivane svakog dana. 
 
Ukoliko se kompanija odluči za originalni sadržaj, to će joj omogućiti da se efikasno bori protiv YouTube, Netflix i Amazon Video servisa. 
 
Poručuje se da Facebook želi da zadrži dve milijarde korisnika, naročito mlade koji sve više prelaze na Snapchat.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija