Na Instagramu uskoro poruke koje se same uništavaju

Instagram trenutno testira poruke koje se same uništavaju.
Na Instagramu uskoro poruke koje se same uništavaju
Foto: Pixabay
Nedavno smo saznali da se ova funkcija testira za WhatsApp, a na Messenger-u je ovo bilo moguće nekoliko godina. Kako izgleda, Instagram je sledeći.
 
Programerka Džejn Mančun Vong, poznata po tome što često pušta "procurele" informacije pre nego što budu zvanične, primetila je da se funkcija krije u kodu aplikacije. Trenutno, čini se da funkcija radi ovako: Kada uđete u DM, vidite poruke. Čim zatvorite Instagram, poruke nestaju.
 
Možda se ovo čini pomalo "ishitreno", jer šta ako ste želeli samo da proverite nešto u drugoj aplikaciji? Doduše verovatno je stanje takvo jer je tek početak u pitanju.
 
Instagram je potvrdio da testiraju ovu funkciju.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija