Youtube uvodi nove opcije

Youtube ovih dana eksperimentiše sa dodavanjem tzv. poglavlja u video snimcima, i tu na iOS, Android i desktop uređajima.
Youtube uvodi nove opcije
Foto: Pixabay
Ova opcija bi praktično u samom video snimku trebalo da uključi sve važne metapodatke samog snimka.
 
Ovaj eksperiment je počeo početkom aprila sa malim brojem korisnika, ali se ovih dana taj broj test korisnika povećava, pa se može očekivati i šira primena ove opcije.
 
Vest o novoj opciji sa radošću su dočekali svi oni koji koriste Youtube kao izvor za slušanje muzike koja je komponovana recimo za igre i druge multimedijalne projekte, a koja nije dostupna na Spotify platformi ili drugim servisima za striming. Takođe je od velike koristi i svim stvaraocima video sadržaja za Youtube.
 
Ova funkcija za sada nije dostupna većini korisnika, i ne funkcioniše za sve tipove video snimaka. S obzirom na to da je opcija još uvek u test fazi, smatra se da će biti uvedena postepeno. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).