U pripremi rijaliti šou u kom je nagrada put na svemirsku stanicu

Američka produkcijska kuća sprema rijaliti šou u kom će se širom sveta tražiti ljubitelj svemira, koji će osvojiti put na Međunarodnu svemirsku stanicu.
U pripremi rijaliti šou u kom je nagrada put na svemirsku stanicu
Foto: Pixabay
Produkcijska kuća "Space Hero LLC", sa sedištem u Velikoj Britaniji, u pregovorima je sa kompanijom "Axiom Space" iz Hjustona koja organizuje privatne letove u svemir i koja bi osigurala mesto za "jednog vrednog takmičara" da se 2023. ukrca u privatnu svemirsku kapsulu i poseti MSS.
 
Za sada nije dogovoren vremenski okvir, niti je odabrana platforma na kojoj bi se emisija nazvana "Svemirski heroj" emitovala.
 
"Svemirski heroj će nekome pružiti priliku da postane prva osoba u svetu izabrana da se pridruži misiji na Međunarodnoj svemirskoj stanici", saopštila je produkcijska kuća.
 
Emisija će pratiti pobedničkog kandidata kroz naporne pripreme za deset dana dug boravak na svemirskoj stanici.
 
Inače, MSS kruži na visini od 400 kilometara iznad površine Zemlje i njome zajednički upravljaju uglavnom američke i ruske posade koje tamo vrše naučne eksperimente koje bi bilo nemoguće uraditi na Zemlji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija