VIDEO: Twitter uvodi automatske titlove za video klipove

Twitter je uveo opciju automatslkih titlova za video klipove.
VIDEO: Twitter uvodi automatske titlove za video klipove
Foto: Pixabay
Pomenuta funkcija je dostupna za Android, iOS i veb verziju Twitter platforme.
Na mobilnim uređajima korisnici će videti automatske titlove kada počnu da gledaju video kojem je isključen ton. Titlovi se mogu konfigurisati da se prikazuju i nakon što se ton pojača.
Potrebno je istaći da će automatski generisane titlove dobijati samo novi video klipovi.
 
Takođe, mediji izveštavaju da trenutno ne postoji mogućnost prijave netačnih titlova, ali iz Twittera stižu informacije da mreža uvek pronalazi načine da poboljša svoje funkcije.
 
Implementiranje automatskog dodavanja titlova u video sadržaj predstavlja korak unapred za Twitter. Prošle godine kompanija se našla na udaru nakon što je predstavila audio tvitove, a nije ih podržala alatkama za pristupačnost (koje su implementirane kasnije).
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija